Een snelle update!

Hier even een snel een kleine update:

– Heb net maar even gekeken welk startnummer ik heb op 7 mrt in Alphen. Voor de 10km. Ik heb startnummer 5202.

– Inmiddels ook ingeschreven voor de halve marathon in Amsterdam op 17 oktober. Wat waarschijnlijk mijn allereerste halve marathon wedstrijd zal gaan worden. Als voorbereiding op de halve marathon in Disney World Orlando 2011

– Er verder stappen ondernomen zijn voor de reis naar Florida. De hulp van Heidi weer ingeschakeld, van Globe Reisburo Wieringerwerf. Zij houdt mooi in de gaten vanaf wanneer de vliegtickets te boeken zijn. het feit is: hoe eerder je een vliegtuigstoel boekt des te goedkoper deze stoel is. Dus nog heel even geduld en dan kunnen we dat ook boeken. Hotel is ook definitief gekozen en wordt het Disney Carribean Beach Resort.

– Laatste 2 trainingen op www.sportlogger.nl staan. Dit wil ik nog een keer op mijn eigen site gaan plaatsen zodat dat niet op een aparte site staat. Al is het wel een knap stukje programeerwerk van mn hubbie Raymond

– Vanavond weer trainen. Ik heb er zin in. En dat wil wat zeggen want het regent hier. En ben totaal geen regenloper. Ik hou van mooi droog weer πŸ˜‰

– Ook verder aan het zoeken voor een leuk loopie in april en meil. Wil dan weer een 10km run lopen. Dus iemand nog leuke ideetjes?? Plan is om vanaf mei de afstand op te gaan schroeven richting de Dam tot Damloop.

– Vandaag ook benadert door ene Sarah. Die was erg enthousiast over mijn website dat zij deze graag wil publiceren op haar site (zie haarΒ  reactie op de Santa Flut Run) en natuurlijk heb ik daarvoor toestemming gegeven. En ik dit natuurlijk al een mooi compliment zie!!! Maar ik toch zeker weet dat er vele met mij zijn die een sportweblog bijhouden. www.wegloper.nl bijvoorbeeld πŸ˜€

– Raymond het erg gezellig vond tijdens de verkenningsloop in Apeldoorn en mijn nieuwsgierigheid al meer gewekt is naar al die webloggers. Ik deze hopelijk 14 feb in Schoorl en/of 21 feb in Apeldoorn en/of 7 mrt in Alphen ga ontmoeten.

– Ik nu een hapje ga eten en daarna omkleden en richting AV Wieringermeer ga. Het me daar steeds beter gaat bevallen, ik het daar al leuker begin te vinden, de mensen beter leer kennen en de smaak van het hardlopen steeds meer te pakken krijg.

– Nooit geweten dat ik hardlopen echt leuk zou gaan vinden. Het is gewoon verslavend!!!

One Comment

  1. Geniet van het lopen en de trainingen op weg naar je eerste halve marathon. Er zijn nogal wat evenementen waar je aan de start kunt verschijnen, maar de vraag is hoelang je ervoor wilt reizen πŸ˜‰
    In Schoorl, Apeldoorn en Alphen ga je genoeg bloggers ontmoeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *