6 Comments

 1. Je hebt een behoorlijk heftige tijd achter de rug. Eerst een rotblessure en dan als klap op de vuurpijl de ziekte van je pa. Hopelijk is je blessure nu op z’n retour en zal je pa na de operatie weer opknappen.
  Sterkte en heel veel beterschap voor je pa!

 2. ongelooflijk Patricia. Dit moeten zware en heftige weken geweest zijn. Goed om te lezen dat je blessure nu aan de betere hand is en, nog belangrijker, dat het met je pa ook ‘relatief’ goed gaat. Ik wens jou maar natuurlijk ook Raymond en de rest van je familie heel veel sterkte en beterschap voor je pa!

 3. Al het nieuws dat betrekking heeft op het lopen verdwijnt even naar de achtergrond op het moment dat ik aankom bij het nieuws over je vader. Dat moet echt een klap in jullie gezicht zijn geweest. Ik wens jullie daar dan ook heel veel sterkte mee en duim mee voor een goede afloop.
  Goed te lezen dat je weer voorzichtig kan/mag lopen. Hou het kopje erbij en bouw het weer rustig op.

 4. Dat zijn zware weken geweest. Sport is voor mij altijd een uitlaatklep geweest. En ziekenhuis in ziekenhuis uit is geen pretje. Weet er inmiddels alles van. Ben blij dat het met het lopen de goede kant op gaat. Ik wens jou en Raymond heel veel sterkte de komende tijd.

  PS: de halve marathon komt vanzelf.

 5. Heel veel sterkte Patricia, heel rot allemaal dat dit jullie overkomt. Ik ga volgende weekend Roparun rennen waar geld voor kankerpatienten wordt ingezameld, ik zal aan jullie denken, hoewel natuurlijk een druppel op een gloeiende plaat, hoop ik toch dat het helpt, ik ga m’n best doen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *