9 Comments

 1. In de eerste plaats wil ik je heel veel succes wensen bij het doel dat je je hebt voorgenomen. Zoals je weet heb ik ook een groot deel van die weg afgelegd de afgelopen jaren. Toen ik bij jullie logeerde zag ik de foto’s aan de muur hangen van Orlando en vond toen al dat je een flinke stap in de goede richting had gezet. Met Raymond aan je zijde zul je het zeker gaan redden om jouw doel te bereiken. Zoals ooit iemand zei… “Vooral doorgaan!”.

 2. TheRunningGirl

  Wat een verhaal…!
  En het gaat zeker de goede kant op..;) Je bent in ieder geval gemotiveerd nu en dat zal je zeker helpen het resultaat te bereiken.
  Ga zo door en ik zal je snel wat tips aanreiken!

  Groetjes,
  Jolanda

 3. Het begin ziet er veelbelovend uit.
  Hou vol, lekker doortrainen naar die “goeie” halve marathon en met het verslinden van de kilometers zal en passant met het slijten van je zolen ook de nodige kilo’s kwijtgeraakt worden.
  Mooi openhartig verhaal overigens.
  Just do it!

 4. Saskia

  Hey meis,

  Ik vind het fantastisch wat je doet en nu zeker hoe je het doet. Goed om horen (had je me al verteld natuurlijk maar ja) dat je het op een gezonde manier aanpakt. Dat blijft toch echt de beste manier en daar heb je op de langere termijn veel meer baat bij.
  Je kan het!!! Ik weet het zeker. Je bent al zo gemotiveerd met het hardlopen, dan is dit gewoon een extraatje voor je…

  x Sas

 5. marjon

  Hey patricia,
  Wat zie je er goed uit!
  Ja het is een hele strijd, maar als je het echt echt wil! dan gaat het je prima lukken. Ik was er toen ook echt spuug zat van, en dan val je af. Maar het blijft een strijd, ik moet er nog steeds elke dag opletten, anders zit het er bij mij ook zo weer aan. Dieten helpen idd niet, gewoon gezond eten en bewegen, zo hou je het het langste vol. Leuk dat je dit verhaal om internet hebt gezet, herken er veel dingen in.
  Succes en het gaat je vast en zeker lukken!
  Veel liefs marjon.

 6. hallo patricia
  wat een strijd tegen die kilo’s ,maar van dichtbij mag ik het meemaken hoe goed jij bezig bent.
  maar zo als de motevatie er nu is gaat het je zeker lukken om die laatste 10 er af te krijgen.
  ben heel erg trots op wat je de afgelopen tijd hebt gepresteerd hebt .
  hou het vol
  gr je college det

 7. edith

  wat leuk om alles zo even door te lezen…

  ik vind het ontzettend knap wat je hebt bereikt!
  en ook je mannetje…ik weet hoe moeilijk het allemaal is!

  heel veel succes en ga ervoor!!!!!!!!

 8. Martin Meeldijk

  Hoi Patricia,

  Na ons telefoongesprek was ik toch wel nieuwsgierig en zie hier mijn berichtje.
  Ik heb je foto’s gezien en moet zeggen heel veel bewodering voor wat je bereikt hebt.
  Ik weet hoe moeilijk het is om af te vallen en vandaar ik alleen maar kan zeggen
  gefeliciteerd met het resultaat. Ik wens je nog heel veel doorzettings vermogen met
  de voortzetting en het vasthouden van het resultaat.
  Je weet dat ik ook bezig ben alleen al voor mijn gezondheid en ik hou als voorbeeld aan.

  Groetjes Martin

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *