6 Comments

 1. Een van de langste weblog verslagen die ik in lange tijd heb gelezen en ik kan er heel lang op reageren maar eigenlijk heb ik maar 1 woord : GAAAAAAAAAAAAAAAAAAFFFF !!!!! Echt geweldig mooie belevenis. Via Twitter heb ik natuurlijk het een en ander kunnen volgen maar zo in 1 verslag is het ook heel leuk om te lezen.

 2. Petra

  Ha Patricia! Oooh, wat een heerlijk lang verslag. Ik heb het in delen opgesplitst. Super om te lezen. Het is zo herkenbaar. Behalve de marathons dan. De halve en de hele in Disney! Joh, wat heb je dat toch ongelooflijk goed gedaan. Ver binnen je beoogde tijd.
  Fijn dat je je Uggs hebt kunnen vinden….het shoppen is ook goed gegaan…lol

  De foto’s van toen en nu: Niet te geloven. Jullie hebben allebei een metamorfose ondergaan. Wat een verschil zeg. Geweldig.

 3. Leuk om zo een indruk van jullie belevenissen te krijgen. Gaaf om de vakantie en het afleggen van de halve en hele marathon te combineren en niet te vergeten te shoppen 😉 Dat jullie een lekkere actieve en aangename vakantie hebben gehad blijkt wel uit je verslag.
  Als kers op de taart natuurlijk dat jullie je doelen genietend hebben kunnen bereiken.

 4. Mooi verhaal, gewoon over 5 jaar weer doen! En dan maar denken dat mijn dochter shopaholic is…
  Goed trouwens dat je je zo door die halve marathon hebt weten door te bijten ondanks alles!

 5. Moest even tijd zoeken om je verslag te lezen, maar vandaag is het er dan van gekomen. Klinkt super allemaal, en geweldig dat je je halve marathon binnen de beoogde tijd hebt kunnen lezen.

 6. Jeetje Patries, wat een verhaal zeg.
  Maar wat geweldig om te lezen (ben ook een US-liefhebber) ook en wat een prachtige ervaring.
  En ja, de verschillen met 2005 zijn ook duidelijk; destijds waren jullie veel “nadrukkelijker” aanwezig.
  En wat je mag trots zijn op het volbrengen vandie 1/2 marathon, doorzettingsvermogen na al die tegenslag/blessureleed.
  En nu alweer de volgende vakantie “in the making”, hoe dat op z’n Japans heet, weet ik niet, maar zal ongetwijfeld ook weer een fantastsich verhaal opleveren

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *