4 Comments

 1. Zo jij hebt het voorjaar in je hoofd, mooi optimistisch verhaal. Hoop echt dat de test
  van je vader goed uitpakt. Mijn zwager en schoonzus zijn vorig jaar in Japan geweest, ze hebben er van genoten en een mooie film er van gemaakt, ik zal eens kijken of ik een kopietje kan krijgen, da’s leuk denk ik. Veel succes met les 3!!!

 2. Petra

  Het begin is er….wel meer dan een begin! Geweldig mooi setje van Livestrong! Daar ga je superstrong mee op weg, les 2, les 3, les 4 en voor je het weet zit je op de 5km ├Ęn onder de 80. Zie die 7 maar vast voor je op de schaal. De motivatie en de wilskracht is er! Way to go.
  Mooie positieve berichten van je vader, erg fijn om te lezen. En dan ook nog in het vooruitzicht een waanzinnige vakantie……wat wil een mens nog meer! Super Patricia, van jouw wilskracht kunnen velen leren!

 3. Wat een goed nieuws dat het weer goed gaat met je vader!

  Heel erg fijn dat je weer kunt beginnen met hardlopen, je hebt me geïnspireerd om ook weer te beginnen. Na mijn knieblessure helemaal gestopt met hardlopen en nu alweer ruim een halfjaar niet gelopen. Tijd om weer eens te starten en dit keer op vibrams en met behulp van start to run. Vorige keer deed ik maar wat en dat ging heel lang goed. Nu wil ik het graag goed opbouwen en start to run lijkt me een mooi hulpmiddel.

  Helemaal gelijk hoor, er zijn zoveel mensen die dingen uitstellen en dat is zo verschrikkelijk zonde! Japan lijkt me een hartstikke leuk land en ik ga ik er zeker heen maar nu nog even te duur. Tot die tijd ga ik wel reizen maar dan andere dingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *